Hamacamundi
  Inici » Botiga » Hamaques » Informació sobre l’ús de les hamaques El meu compte  |  Veure la Cistella  |  Realitzar la Comanda   
10
Català Español
Informació de Contacte
Informació de comanda i pagament
Informació sobre l’ús de les hamaques
Entrada professionals, botigues i majoristes
Informació sobre l’ús de les hamaques
Una hamaca es pot penjar entre arbres, entre columnes, entre baranes, de paret a paret, o en els suports metàl·lics i de fusta per a hamaques.
Abans de ferservir l’hamaca, assegureu-vos d’haver-la lligat correctament. Comproveu que no hi hagi mobiliari o objectes sota o al voltant de l’hamaca. La primera vegada, asseiu-vos-hi en compte per assegurar-vos que ha estat intal·lada adequadament.
Una hamaca està dissenyada com a objecte de repòs i admet un suau balanceig. No és un engronxador ni està pensada per fer-hi moviments bruscos o saltar-hi a sobre.
Es recomana que els nens utlilitzin l’hamaca exclusivament sota la supervisió d’un adult.
L’hamaca pot estar exposada a l’exterior durant períodes llargs de temps, però els seus components es deterioraran i envelliran abans. Eviteu-ne l’exposició prolongada al sol i a la pluja, ja que poden debilitar el teixit (es pot descolorir) i les cordes. Us suggerim que la deseu si no es fa servir i que no la guardeu si està humida.
ELS COIXINS QUE PODEN APARÈIXER A LES FOTOGRAFIES NO S’INCLOUEN AMB LES HAMAQUES.
LA CONFECCIO DE LES HAMAQUES ÉS ARTESANAL. ÉS PER AIXÒ QUE LES MIDES QUE S´INDIQUEN A LES REFERÈNCIES DE CADA MODEL PODEN VARIAR LLEUGERAMENT SEGONS EL CAS.
Continua
© Copyright : Hamacamundi TM ® (hammocks since 1940)
Les fotografies són propietat d'Hamacamundi SCP
E-Botiga gràcies a Megavic